ZTE Skate, smartphone cu ecran de 4.3 inchi și preț de 250 de euro la liber

4.331 ori
<b>ZTE Skate, smartphone cu ecran de 4.3 inchi și preț de 250 de euro la liber</b>ZTE Skate este probabil singurul smartphone cu ecran de 4.3 inchi al cărui preț ar putea fi curpins între 200 și 300 de euro, dacă zvonurile sunt reale. Sperând la o medie a prețurilor, putem spune că handsetul va costa 250 de euro la liber, un...

ZTE Skate este probabil singurul smartphone cu ecran de 4.3 inchi al cărui preț ar putea fi curpins între 200 și 300 de euro, dacă zvonurile sunt reale. Sperând la o medie a prețurilor, putem spune că handsetul va costa 250 de euro la liber, un preț rezonabil pentru un terminal cu un astfel de ecran și specificații de nivel mediu.

Skate rulează Android 2.3 Gingerbread, iar ecranul său suportă o rezoluție WVGA, evoluția sa fiind clară de la touchscreen-ul de 3.5 inchi al lui ZTE Blade la această diagonală impresionantă. în ce privește lista de specificații, terminalul vine cu un procesor de 800 MHz, 512MB RAM, o cameră de 5 megapixeli și o baterie de 1400 mAh.

Acesta fiind un telefon made în China, nu putem să nu avem câteva prejudecăți față de calitatea materialelor sale, dar dacă ne gândim mai bine în ziua de azi totul este fabricat în Asia, deci acest telefon ar putea fi unul de calitate.

ZTE Skate

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×