Android Ice Cream Sandwich anunțat oficial, unește toate terminalele Android În aceeași infrastructură

1.629 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich anunțat oficial, unește toate terminalele Android În aceeași infrastructură</b>în cadrul conferințelor Google I/O care au loc în această săptămână a fost anunțat oficial Android Ice Cream Sandwich, platformă care va uni toate terminalele Android într-o singură infrastructura. &nbsp; Hugo Barra, Google Product Manager a...

în cadrul conferințelor Google I/O care au loc în această săptămână a fost anunțat oficial Android Ice Cream Sandwich, platformă care va uni toate terminalele Android într-o singură infrastructura.

Hugo Barra, Google Product Manager a menționat în timpul discursului central al conferințelor de ieri că Ice Cream Sandwich este cea mai importantă versiune de Android lansata până acum. Software-ul va crea un ecosistem în care sunt integrate simultan telefoane, tablete și televizoare cu Android la bord, în același API framework. Această decizie va ușura munca dezvoltatorilor care lansează aplicații pentru acest OS.

în plus, Ice Cream Sandwich va aduce interfața Honeycomb pe telefoane, o funcție mult-așteptata de posesorii de smartphone-uri de nouă generație. Printre noile funcții ce vor fi puse la dispoziție dezvoltatorilor se număra un nou engine OpenGL, detectare facială și auto-panning folosind controlul vocal.

Mai multe detalii despre acest release vom afla cel mai probabil către finalul anului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×