Android Ice Cream Sandwich debutează pe 19 octombrie În zori de zi! Vine și Nexus Prime?

1.799 ori
<b>Android Ice Cream Sandwich debutează pe 19 octombrie În zori de zi! Vine și Nexus Prime?</b>Nexus Prime se lanseaza pe data de 19 octombrie! &nbsp; [articol in curs de...

Dupe ce Gabi Nistoran ne-a arătat această imagine cu noua mascota Android deja montată pe peluza Google, am aflat și data exactă când va debuta noul OS. Este vorba despre 19 octombrie, data când Android Ice Cream Sandwich va fi prezentat oficial în Hong Kong, în cadrul unui eveniment special.

Dacă nu mă înșeală calculele, în vreme ce în Hong Kong și la noi va fi ziua de 19 octombrie, în SUA va fi 18 octombrie și ora 10 PM ET. La noi va fi cam ora 5:00 AM, deci veți avea informații proaspete de dimineață despre noul release Android și cel mai probabil și despre Samsung Galaxy Nexus aka Nexus Prime. După cum probabil știți acesta va fi un smartphone disponibil în exclusivitate prin Verizon și suportând conectivitate 4G LTE.

Update (video):

Samsung ne-a promis deja prin teaserul sau de la evenimentul Unpacked un handset foarte curbat, iar zvonurile afirmă că vom vedea aici și un procesor TI OMAP dual core de 1.2 GHz, 1 GB RAM și o diagonală a ecranului de 4.65 inchi plus rezoluție 720p. 19 octombrie va fi o zi de foc, deoarece în aceeași perioadă de câteva ore sosește și Motorola Droid RAZR și poate și tableta Xoom 2 într-o conferință oficială de presă Moto + Verizon.

Ice Cream Sandwich - Nexus Prime

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×