Au Început cozile la iPhone 4S, fanii cumpără telefonul ca tribut pentru Steve Jobs

1.165 ori
<b>Au Început cozile la iPhone 4S, fanii cumpără telefonul ca tribut pentru Steve Jobs</b>Australienii sunt primii norocoși ai zilei de 14 octombrie, ei fiind primii de pe planetă care pot cumpăra un iPhone 4S din magazin, având ca avantaj fusul orar. Reuters ne informează că sute de persoane au făcut coada la magazinul Apple din...

Australienii sunt primii norocoși ai zilei de 14 octombrie, ei fiind primii de pe planetă care pot cumpăra un iPhone 4S din magazin, având ca avantaj fusul orar. Reuters ne informează că sute de persoane au făcut coada la magazinul Apple din Sydney, unii chiar cu ore bune înainte de deschiderea sa și chiar și în ciuda frigului.

Se pare că majoritatea celor prezenți erau deja posesori de iPhone în căutare de ugprade. Doar una din 10 persoane chestionate de Reuters nu fusese posesor de iPhone până în acel moment, iar acel cumpărător înlocuia un smartphone HTC cu un iPhone 4S. Ultimul iPhone prezentat în timpul vieții lui Steve Jobs a creat deja o frenezie, depășindu-se 1 milion de precomenzi în doar câteva zile.

Există și fani Apple care afirmă că particula "S" din iPhone 4S vine de la numele Steve și văd achiziția noului telefon drept tribut pentru CEO-ul care a încetat din viață. Cei care stau la coadă chiar în aceste momente par a fi foarte interesați de funcția de asistent virtual, Siri și unii doresc chiar să îi pună o întrebare ciudată: "Unde se afla Steve?".

Văzut imediat după anunțul oficial drept o dezamăgire, iPhone 4S începe să arate tot mai mult ca un succes răsunător. Să vedem acum și câte unități se vor vinde în acest weekend.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×