Iată profilul primului telefon Ice Cream Sandwich, un Samsung foarte curbat (Nexus Prime) - (Video)

3.170 ori
<b>Iată profilul primului telefon Ice Cream Sandwich, un Samsung foarte curbat (Nexus Prime) - (Video)</b>Dacă săptămâna aceasta aparține lui iPhone 4S, cea viitoare va fi dedicată lui Android Ice Cream Sandwich și Samsung Nexus Prime, care vor debuta cel mai probabil în cadrul evenimentului Samsung + Google de pe 11 octombrie. Acum avem și câteva...

Dacă săptămâna aceasta aparține lui iPhone 4S, cea viitoare va fi dedicată lui Android Ice Cream Sandwich și Samsung Nexus Prime, care vor debuta cel mai probabil în cadrul evenimentului Samsung + Google de pe 11 octombrie. Acum avem și câteva imagini cu rol de teasing de la Samsung pe care le puteți vedea mai jos.

Observați că terminalul este chiar mai curbat decât Nexus S și Xperia Arc și pare periculos de subțire. în plus, smartphone-ul Nexus Prime pare a avea o diagonală mare a ecranului, potrivindu-se cu zvonurile legate de display-ul de 4.65 inchi de pe noul Samsung. Ieri vedeam și o imagine care dovedește că acest ecran va fi unul 720p HD, deci lucrurile stau bine.

Nexus Prime

Deocamdată ne mulțumim cu teaserul de mai jos și cu speculațiile, dar ne așteptăm aici la un telefon dual core de 1.5 GHz, cu 1 GB RAM, 16 GB memorie internă și o cameră de 8 megapixeli cel puțin la fel de bună ca și cea de pe iPhone 4S. Diferența o va face sistemul de operarare și evident și designul unic al noului model.

Imagine via:@iDantero

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×