Android inregistreaza o crestere incredibila, fata de restul platformelor mobile

1.207 ori
<b>Android inregistreaza o crestere incredibila, fata de restul platformelor mobile</b>Comscore a publicat recent statistici cu privire la vanzarile de smartphone-uri si cotele de piata ale diferitelor platforme mobile, acoperind perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010. Concluzia este ca Android are o crestere incredibila, cel putin pe...

Comscore a publicat recent statistici cu privire la vanzarile de smartphone-uri si cotele de piata ale diferitelor platforme mobile, acoperind perioada octombrie 2009 - ianuarie 2010. Concluzia este ca Android are o crestere incredibila, cel putin pe piata din SUA, caci la ea se refera studiul.

Tabelul de mai sus prezinta cotele de piata ale celor de la RIM, Apple, Microsoft, Google si Palm. Observati ca Android ocupa penultimul loc in tabel, cu putin peste Palm, dar ceea ce impresioneaza este saltul cotei de piata a terminalelor bazate pe platforma Google. In vreme ce cota de piata a producatorului de BlackBerry-uri a crescut cu 4.12% si cea Apple cu 1.21%, Android a facut un salt enorm, cu 153.57%, din octombrie in ianuarie.

Google are o crestere fenomenala

In vreme ce Palm si Microsoft au cunoscut scaderi ale cotei de piata, cu 26.92%, respectiv 20.30%, Google continua sa creasca pe piata mobila si daca o va tine tot asa, rivalii sai sunt in pericol de a fi depasiti. Totusi, Apple are toate sansele la o crestere mai accelerata, prin lansarea unui nou iPhone, in vreme ce Microsoft va beneficia de aportul terminalelor Windows Phone 7.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×