Microsoft se apropie de Apple, parteneri impotriva Google?

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 987 ori
<b>Microsoft se apropie de Apple, parteneri impotriva Google?</b>Succesul platformei Android ii pune pe ganduri pe cei de la Microsoft si Apple, care mai nou au lasat armele deoparte si isi fac complimente, dupa ani de rivalitate. Cel mai bun exemplu este Steve Ballmer, CEO Microsoft, care afirma cu o saptamana in urma...

Succesul platformei Android ii pune pe ganduri pe cei de la Microsoft si Apple, care mai nou au lasat armele deoparte si isi fac complimente, dupa ani de rivalitate. Cel mai bun exemplu este Steve Ballmer, CEO Microsoft, care afirma cu o saptamana in urma ca ca Apple "a facut o treaba buna, permitand utilizatorilor monetizarea si comercializarea proprietatii intelectuale".

Microsoft lauda Apple?! Vorbim despre acelasi om care critica gigantul din Cupertino si chiar radea de iPhone. Aceasta atitudine ar putea avea de-a face cu razboiul Apple-Google si cu posibilitatea ca iPhone sa renunte la motorul de cautare Google in favoarea lui Bing. Tensiunea dintre Apple si gigantul motoarelor de cautare continua deja de luni bune, in vreme ce rivalitatea dintre Microsoft si producatorul de iPhone-uri nu se mai manifesta aproape deloc.

Jurnalistii de la Seattle Times l-au intrebat pe Ballmer daca exista loc pentru o astfel de colaborare bizara, dar CEO-ul Microsoft a afirmat ca nu poate raspunde la aceasta intrebare si a incheiat brusc interviul plecand. Oare ce partener va gasi si Google, pentru a rivaliza cu noul tandem? Sa fie Motorola si un operator gen Verizon de ajuns?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×