HTC Legend, deja livrat celor care l-au comandat?

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.327 ori
<b>HTC Legend, deja livrat celor care l-au comandat?</b>Dupa ce Engadget a publicat recenzia lui HTC Legend, urmasul lui Hero, iata ca aflam ca modelul este gata de un debut timpuriu. Aparent, numeroase unitati ar fi ajuns deja in mainile posesorilor lor, care le comandasera, desi handsetul fusese anuntat...

Dupa ce Engadget a publicat recenzia lui HTC Legend, urmasul lui Hero, iata ca aflam ca modelul este gata de un debut timpuriu. Aparent, numeroase unitati ar fi ajuns deja in mainile posesorilor lor, care le comandasera, desi handsetul fusese anuntat pentru al doilea sfert fiscal al anului.

Informatia vine de la site-ul olandez Tweakers.net si asta inseamna ca Legend ar fi debutat cu 3 saptamani mai devreme decat era programat. Urmasul lui HTC Hero este un terminal Android 2.1, dotat cu o impresionanta carcasa din aluminiu (fabricata in acelasi mod ca si carcasele de MacBook) si display OLED de inalta rezolutie.

Ne intrebam daca vom avea parte de o lansare prematura si in cazul lui HTC Desire, geamanul lui Nexus One si model anuntat simultan cu Legend la Mobile World Congress 2010, luna trecuta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×