Android Nougat îşi dublează cota din „placinta” Android la început de aprilie

3.263 ori
<b>Android Nougat îşi dublează cota din „placinta” Android la început de aprilie</b>Este vremea pentru un nou grafic al distribuției Android, de această dată fiind vorba despre situația la început de aprilie. Încă o dată, cota de piață a lui Android Nougat se dublează ajungând la un procent de 4.9% din totalul device-urilor ce rulează

După o lungă perioadă de evoluţie lentă, Android Nougat s-a pus serios în mişcare, dublându-şi cotă din zona Android în această lună. E vorba despre Android 7.0 şi Android 7.1 Nougat şi aflaţi care sunt cifrele mai jos.

Distributie Android Aprilie 2017

Fragmentarea a fost mereu o problemă pentru Android şi la acest capitol platforma Google e sub iOS, care primeşte actualizări prompte şi larg răspândite. Luna trecută Android Nougat pornea la drum cu 2.8% cotă pe terminalele Android, sau mai bine zis 2.4% pentru Android 7.0 şi 0.4% pentru Android 7.1. În aprilie deja s-a ajuns la 4.5% pentru Android 7.0, adică aproape dublu faţă de luna trecută.

Android 7.1 rămâne cam la aceeaşi cotă totuşi. Între timp restul variantelor Android au scăzut ca procent cu puţin, astfel că Marshmallow ajunge la 31.2% şi Lollipop este la 32%. KitKat are şi acum 20%, ceea ce e uriaş dacă ne gândim puţin cum stau lucrurile la iOS. Ca o comparaţie aflaţi că în februarie se ajungea la aproape 80% dintre terminalele iOS având la bord iOS 10, ceea e e impresionant.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×