Wallpaper-ul default din Android O poate fi descărcat de aici!

Autor:  | Publicat în:  Android 2.066 ori
<b>Wallpaper-ul default din Android O poate fi descărcat de aici!</b>În cursul zilei de ieri, Google a anunțat lansarea lui Android O - software ce sosește momentan sub formă de versiune preview pentru o serie de terminale Nexus și pentru modelele Pixel. Astăzi descoperim că wallpaper-ul default din Android O a ajuns deja

Coincidență sau nu, fix ieri când Apple dezvăluia noul iPad de 9.7 inch și varianta pe roșu a lui iPhone 7, Google se pregătea la rândul său de un anunț la fel de mare. Este vorba despre lansarea lui Android O în versiunea Developer Preview despre care v-am dezvăluit și noi mai multe în cadrul unui articol dedicat pe care îl puteți găsi chiar aici.

Astăzi descoperim că wallpaper-ul default din acest release a fost extras deja, imaginea fiind disponibilă spre descărcare prin intermediul următorului link. Trebuie să recunoaștem că wallpaper-ul este chiar spectaculos, asta atunci când îl vom aplica ca background pe smartphone-ul nostru pentră că pe monitorul conectat la PC nu pare a impresiona pe atât de tare.

Dacă mai aveți și un panou cu tehnologie AMOLED pe smartphone-ul vostru, atunci el va prinde viață. Posibil să fie și alte asemenea imagini incluse în versiunea preview și suntem curioși dacă există și un easter egg la pachet.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×