Wallpaper-ul default din Android O poate fi descărcat de aici!

2.245 ori
<b>Wallpaper-ul default din Android O poate fi descărcat de aici!</b>În cursul zilei de ieri, Google a anunțat lansarea lui Android O - software ce sosește momentan sub formă de versiune preview pentru o serie de terminale Nexus și pentru modelele Pixel. Astăzi descoperim că wallpaper-ul default din Android O a ajuns deja

Coincidență sau nu, fix ieri când Apple dezvăluia noul iPad de 9.7 inch și varianta pe roșu a lui iPhone 7, Google se pregătea la rândul său de un anunț la fel de mare. Este vorba despre lansarea lui Android O în versiunea Developer Preview despre care v-am dezvăluit și noi mai multe în cadrul unui articol dedicat pe care îl puteți găsi chiar aici.

Astăzi descoperim că wallpaper-ul default din acest release a fost extras deja, imaginea fiind disponibilă spre descărcare prin intermediul următorului link. Trebuie să recunoaștem că wallpaper-ul este chiar spectaculos, asta atunci când îl vom aplica ca background pe smartphone-ul nostru pentră că pe monitorul conectat la PC nu pare a impresiona pe atât de tare.

Dacă mai aveți și un panou cu tehnologie AMOLED pe smartphone-ul vostru, atunci el va prinde viață. Posibil să fie și alte asemenea imagini incluse în versiunea preview și suntem curioși dacă există și un easter egg la pachet.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×