Android Nougat își dublează cota de distribuție în februarie 2017; ajunge la 2.8%

1.480 ori
<b>Android Nougat își dublează cota de distribuție în februarie 2017; ajunge la 2.8%</b>Pentru că am intrat în martie este vremea să aruncăm o privire și asupra celui mai nou raport Google referitor la distribuția Android pe parcursul lunii februarie, o perioadă în care Android Nougat a crescut serios chiar dacă cota sa de distribuție rămâne

Este vremea ca astăzi să aruncăm o privire asupra tabelului Google cu privire la distribuția versiunilor Android la sfârșitul lunii februarie, perioadă în care se remarcă câteva creșteri interesante. Din start remarcăm faptul că Android Nougat în cele două versiuni ale sale (7.0 și 7.1) ajunge acum să ruleze pe 2.8% din totalul smartphone-urilor Android active la nivel global, creștere însemnată comparativ cu procentul de 1.2% din ianuarie.

Distributie android februarie 2017

În continuare, Lollipop este versiunea plasată pe primul loc în top - aceasta fiind regăsită pe un procent de 32.5% din smartphone-urile Android de pe piață. La mică distanță se află Android Marshmallow cu 31.3%, iar următorul este nimeni altul decât KitKat cu o cotă de 20.8%.

Sunt menționate aici și versiuni precum Jelly Bean ce rulează pe 10.6% din terminalele Android, în vreme ce Ice Cream Sandwich și Gingerbread se opresc la 1%. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×