Android O se lansează de eclipsă, pe 21 august şi numele Oreo pare bătut în cuie

2.178 ori
<b>Android O se lansează de eclipsă, pe 21 august şi numele Oreo pare bătut în cuie</b>În vreme ce privirile noastre s-au întors mai degrabă spre lansări de terminale în ultima vreme, ni se pregăteşte şi un mare release software în perioada imediat următoare. Google ar fi ales fix marea zi a eclipsei totale de soare din SUA pentru debutul..

În vreme ce privirile noastre s-au întors mai degrabă spre lansări de terminale în ultima vreme, ni se pregăteşte şi un mare release software în perioada imediat următoare. Google ar fi ales fix marea zi a eclipsei totale de soare din SUA pentru debutul lui Android O.

Android O va debuta în săptămâna ce include ziua de 21 august

Prezentat în proporţie de să zicem 60% la Google I/O 2017 în mai, Android O revine acum în prim plan datorită lui Evan Blass. Faimosul zvonac a aflatAndroid O va debuta în săptămâna ce include ziua de 21 august, cel mai probabil chiar pe 21 august. Avem mai sus şi o imagine ce reprezintă o eclipsă şi ar proveni chiar de la Google. Ce e sigur e că Google are programat un eveniment la New York pe 21 august, la ora locală 2:40, adică ora 21:40 la noi.

Android Oreo

Împreună cu numărătoarea inversă până la eveniment Google a postat şi linkuri către un livestream NASA, deci totul are legătură şi cu eclipsa. Între timp a scăpat şi denumirea unui clip video pregătit pentru postarea pe Google+ chiar de către marele G, iar numele său este "GoogleOreo_Teaser_0817_noDroids (1).mp4", lămurind şi chestiunea numelui de cod pentru Android O.

Pe Android O/ Android 8.0 îl aşteptăm un easter egg pe bază de caracatiţă, Notification Dots pentru aplicaţii, schimbări de font şi lockscreen, noi opţiuni pentru aplicaţia Camera şi mod Picture in Picture. Avem şanse să vedem şi noile telefoane Pixel 2

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×