Nokia 9 primeşte indicii despre existenţa de la Nokia Rusia; Vedem şi o schiţă a terminalului

2.497 ori
<b>Nokia 9 primeşte indicii despre existenţa de la Nokia Rusia; Vedem şi o schiţă a terminalului</b>Nici nu a fost anunţat bine Nokia 8 şi există deja perspectiva lui Nokia 9 la orizont, judecând după cele mai noi scăpări. Surse din cadrul Nokia Rusia ar fi oferit indicii că se pregăteşte "o variantă mai mare de Nokia 8", care ar putea foarte bine să..

Nici nu a fost anunţat bine Nokia 8 şi există deja perspectiva lui Nokia 9 la orizont, judecând după cele mai noi scăpări. Surse din cadrul Nokia Rusia ar fi oferit indicii că se pregăteşte "o variantă mai mare de Nokia 8", care ar putea foarte bine să fie Nokia 9.

Mai jos vedeţi o schiţă publicată de NokiaPowerUser, care aparent prezintă designul noului venit. E drept că ştiam deja că Nokia/HMD Global lucrează atât la un Nokia 8, cât şi la Nokia 9, deci nu ne declarăm chiar surprinşi. E posibil ca viitorul terminal high-end să vină cu un ecran de 5.5 inch sau 5.7 inch, cu muchii mult mai înguste decât Nokia 8.

Schita Nokia 9

Dotările hardware ar putea face un salt la următorul nivel, ajungând la 6 sau 8 GB RAM şi 128 GB Stocare. Modulul de cameră duală cu optică Carl Zeiss ar fi păstrat de la Nokia 8 şi ar urma să se pluseze cu certificare IP68 şi scanner de iris. Se vehiculează şi un preţ de aproximativ 749 de euro, deşi nu este bătut în cuie şi ar putea fi mai mare la final.

Nu e foarte clar dacă Nokia 9 va sosi în acest an, poate cu Android O, sau de abia la CES 2018.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×