Android Oreo se distribuie acum către toți posesorii de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+

3.112 ori
<b>Android Oreo se distribuie acum către toți posesorii de Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+</b>În cursul săptămânii trecute cei de la Samsung au dat startul actualizării la Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+, primii de pe listă care s-au bucurat de update fiind utilizatorii care au făcut parte din programul de testare beta

Săptămâna trecută vă informam că Samsung a dat startul actualizării la Android Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+, testerii beta fiind primii care s-au bucurat de update. Acum este momentul distribuirii către toți utilizatorii și după cum descoperim chiar de pe grupul nostru de Facebook, un posesor de Galaxy S8 ce și-a achiziționat telefonul din Germania a primit noul release deja.

Galaxy S8 Oreo

De asemenea, Sammobile a confirmat că update-ul mai este disponibil în India, Turcia, Norvegia, dar și Emiratele Arabe Unite, respectiv Belgia. Nu știm cât va mai dura până când Oreo va sosi și pe telefoanele achiziționate de pe plan local, dar mă aștept ca până la finalul lunii să se întâmple acest lucru.

Pachetul software are o mărime de 1300 MB și marchează totodată și trecerea la Samsung Experience 9.0. Pentru a verifica dacă update-ul a sosit și pe al vostru S8 sau S8+ tot ce trebuie să faceți este să intrați în zona de setări telefon și de acolo să alegeți Update-uri software și Descărcare update manual. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×