Căştile Apple AirPods care au luat foc în Florida sunt acum analizate de Apple; Combustie spontană?

1.270 ori
<b>Căştile Apple AirPods care au luat foc în Florida sunt acum analizate de Apple; Combustie spontană?</b>Fix la început de săptămână Apple demarează o investigație ca urmare a incidentului din Florida unde o pereche de căști Apple AirPods ar fi lua foc din senin. După cum se poate vedea și în materialul video de mai jos, fum alb a început să

Dacă simţi vreodată o senzaţie de arsură în ureche ar putea să nu fie vina noii melodii a lui Justin Bieber, ci a unei perechi de căşti Apple AirPods. O astfel de pereche ar fi luat foc în proximitatea unui utilizator din Florida, iar Apple investighează acum cazul.

Apple AirPods

A trecut ceva vreme de când am auzit un device celebru să ia foc, cele mai cunoscute cazuri implicând unităţi Galaxy Note 7. Jason Colon se afla la sala când a remarcat o defecţiune la căştile sale wireless Apple, care au început să scoată fum alb. Rezultatul poate fi văzut în imaginile din acest articol. Nefericitul posesor a lăsat accesoriul pe un echipament de la sală şi a chemat ajutor.

Când s-a întors una dintre căşti era arsă şi distrusă, aparent topită. Din păcate nu se mai afla nimeni în jurul aparatului să vadă efectiv momentul când a luat foc, aşa că nu ştim 100% ce s-a întâmplat. E prima oară când auzim de probleme cu Apple AirPods sau cu căşti Apple sau Beats în general. Casca pare să se fi topit şi americanul e îngrijorat de faptul că acele căşti puteau chiar exploda în urechea sa, provocându-i răni grave.

Nu e foarte clar ce s-a întâmplat, dar suspectul pare să fie bateria în cazul acestui incident.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×