Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt actualizate la Android Oreo! Primii ce se bucură de update sunt testerii beta

4.053 ori
<b>Samsung Galaxy S8 și Galaxy S8+ sunt actualizate la Android Oreo! Primii ce se bucură de update sunt testerii beta</b>Pe finalul ultimei săptămâni din februarie iată că sud-coreenii de la Samsung dau startul procesului de update la Android 8.0 Oreo pentru smartphone-urile Galaxy S8 și Galaxy S8+. De menționat faptul că primii ce se bucură de update sunt testerii

Vestea mult așteptată vine astăzi pentru posesorii de Galaxy S8 și Galaxy S8+, aceea că telefoanele primesc actualizarea finală la Android 8.0 Oreo ce aduce și noua versiune a lui Samsung Experience UX. Din câte am reușit să aflăm, primii care se bucură de acest update sunt testerii beta, adică acei utilizatorii care s-au înscris în programul de testare a versiunilor beta și care au oferit feedback către Samsung.

Galaxy S8 Oreo

Deja utilizatorii din Germania au început să primească actualizarea ce vine într-un pachet de 487 MB alături de ultimele patch-uri de securitate din februarie. Motivul acestui pachet software mai mic este pus pe seama faptului că testerii beta aveau deja instalat Oreo, acum sosind doar varianta finală.

Galaxy S8 Oreo

În următoarele zile vom vedea actualizarea sosind și pe alte piețe, iar după cum se vehiculează, ar trebui ca la final de lună să vedem release-ul și pe telefoanele ce nu au fost înscrise în programul Beta Testing organizat de către Samsung. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×