Angry Birds 2 lansat oficial, vine cu o mulţime de ”in app purchases”

1.265 ori
<b>Angry Birds 2 lansat oficial, vine cu o mulţime de ”in app purchases”</b>Ultimii ani au adus o diversificare uriaşă a genurilor de jocuri acoperite de Rovio &icirc;n cadrul seriei Angry Birds. Am avut un joc de curse, un RPG, un titlu &icirc;n care trăgeam cu bule colorate şi chiar un endless runner cu roboţi...

Ultimii ani au adus o diversificare uriaşă a genurilor de jocuri acoperite de Rovio în cadrul seriei Angry Birds. Am avut un joc de curse, un RPG, un titlu în care trăgeam cu bule colorate şi chiar un endless runner cu roboţi Transformers. Azi ne întoarcem la rădăcini, prin lansarea lui Angry Birds 2, disponibil în Play Store gratuit.

Acesta este primul mare sequel din 2010 încoace, deşi diferite titluri derivate Angry Birds au mai existat. Lucrurile s-au schimbat total de la Angry Birds 1, iar noul joc include o mulţime de in app purchases, dar şi o pasăre nouă şi noi obiecte pe care le puteţi folosi în nivele. Există acum şi vrăji, nivele cu mai multe stagii şi boss battles.

Angry Birds 2

În plus, acum avem şi câte 3 vieţi, fiecare dintre ele regenerându-se în 30 de minute. Sau puteţi încărca toate vieţile cheltuind 60 de gems, în conditile în care 80 de gems costă 1 dolar. Rovio a promis că va oferi early adopterilor multe gratuităţi dacă termină prima lume din joc în următoarele 2 săptămâni. Grafică a evoluat în mod clar, părând acum desenată de mână, mai jucăuşă şi porcii fiind mult mai animaţi.

Angry Birds 2 lansat oficial, vine cu o mulţime de in app purchases

Totul e plin de explozii şi mediul destructibil e mai amplu. Revenim şi noi cu o recenzie, de îndată ce ne familiarizăm cu jocul. Îl puteți descărca de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×