Apple brevetează un nou design de căşti care le opreşte căderea din ureche atunci când facem sport

1.562 ori
<b>Apple brevetează un nou design de căşti care le opreşte căderea din ureche atunci când facem sport</b>O problemă cu multe headseturi e faptul că ele cad prea uşor din ureche, mai ales la mişcări bruşte şi mai ales la sport. Personal nu am nici o problemă cu Apple Earpods atunci c&acirc;nd fac jogging, dar se pare că există persoane cărora le...

O problemă cu multe headseturi e faptul că ele cad prea uşor din ureche, mai ales la mişcări bruşte şi mai ales la sport. Personal nu am nici o problemă cu Apple Earpods atunci când fac jogging, dar se pare că există persoane cărora le cad căştile din urechi. Apple rezolva problema cu un nou brevet şi o nouă invenţie.

Firmă din Cupertino a brevetat un nou design pentru căşti, care nu cad din urechi nici la mişcări violente. Brevetul datează din 2014 şi descrie un earpiece cu o secţiune exterioară ce se poate îndoi şi se mulează perfect pe urechea utilizatorului. Brevetul indica şi că aceste căşti s-ar putea conecta la un terminal via wireless sau prin cablu.

Apple brevetează un nou design de căşti care le opreşte căderea din ureche atunci când facem sport

Cei de la Apple nu au fost niciodată fanii unor căşti alungite, cu un "vârf" din cauciuc moale ce intră mai adânc în ureche. Din proprie experienţa vă spun că perechea de căşti ce venea cu iPhone 3GS era incomodă şi cădea uşor din ureche, având acel design circular stas, pe care Sony l-a promovat atât de mulţi ani. Mi se pare că HTC şi Samsung au căşti foarte comode, deci poate Apple le va urma exemplul.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×