Un oficial Microsoft afirmă că Windows 10 Mobile va sosi în noiembrie

1.144 ori
<b>Un oficial Microsoft afirmă că Windows 10 Mobile va sosi în noiembrie</b>Pentru cei care se &icirc;ntreabă dacă lansarea lui Windows 10 ne-a adus şi o versiune nouă de OS pentru mobil, ei bine nu, Windows 10 Mobile nu e aici &icirc;ncă. P&acirc;nă azi nici nu aveam o dată clară de lansare, deşi conform cuvintelor unui...

Pentru cei care se întreabă dacă lansarea lui Windows 10 ne-a adus şi o versiune nouă de OS pentru mobil, ei bine nu, Windows 10 Mobile nu e aici încă. Până azi nici nu aveam o dată clară de lansare, deşi conform cuvintelor unui oficial MS, ar trebui să aşteptăm noul release la final de toamnă.

Anthony Doherty, şef al Windows and Surface Business Group, segmentul Africa de Sud ar fi acordat un interviu celor de la iAfrica.com la petrecerea de lansare a lui Windows 10. Acolo oficialul ar fi scăpat porumbelul, afirmând că Windows 10 Mobile va debuta în perioada lunii noiembrie. Evident, el se referea probabil la un debut local, deci în SUA şi Europa ar putea sosi mai devreme.

Aflăm şi că Cortana nu va fi disponibil în Africa de Sud, cel puţin deocamdată. Doherty a ţinut să precizeze şi că nu există motive de îngrijorare cu privire la concedierile realizate de Microsoft în zona Mobile, pentru că ele nu vor afecta strategia pe termen lung a companiei. În cele din urmă, acelaşi oficial a mai precizat şi că am putea vedea funcţia Continuum pe telefoanele cu Windows Phone, dar acest lucru nu va fi posibil fără un accesoriu, precum un dongle.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×