AnTuTu dezvăluie un Top 10 al celor mai populare smartphone-uri testate în China în luna noiembrie 2018

Autor:  | Publicat în:  AnTuTu 1.508 ori
<b>AnTuTu dezvăluie un Top 10 al celor mai populare smartphone-uri testate în China în luna noiembrie 2018</b>Dacă de regulă cei de la AnTuTu ne prezentau la sfârșitul unei luni un top 10 al celor mai mari scoruri înregistrate în benchmark-ul cu același nume, iată că de această dată avem parte de un top ceva mai diferite. Descoperim pe această cale

Astăzi avem ceva mai special din partea celor de la AnTuTu care ne dezvăluie un top al celor mai populare smartphone-uri testate în cadrul benchmark-ului cu același nume pe parcursul lunii noiembrie. Datele au fost adunate în perioada 1 - 30 noiembrie și aflați că acestea se referă doar la piața din China. Aflăm împreună din rândurile de mai jos care au fost cele 10 smartphone-uri populare din ultima lună de toamnă! 

Top 10 Popularitate AnTuTu

Ei bine, după cum puteți vedea în graficul de mai sus, cel mai popular smartphone la ora actuală în China este chiar Xiaomi Mi 8 Explorer Edition - telefonul flagship cu spate transparent și scanner de amprente integrat în display. În mod interesant, poziția secundă ajunge a fi ocupată de către un device din Coreea de Sud și anume Samsung Galaxy S9+, telefon cu mari șanse la titlul de telefonul anului 2018.

  1. Xiaomi Mi 8 Explorer Edition - 97%
  2. Samsung Galaxy S9+ - 96%
  3. Meizu 16 - 96%
  4. Huawei Mate 10 Pro - 95%
  5. Oppo Find X - 95%
  6. Meizu 16 Plus - 95%
  7. OnePlus 6 - 94%
  8. Huawei Mate 20 - 93%
  9. Vivo NEX - 93%
  10. Samsung Galaxy S8+ - 92%

Podiumul rezervă o altă surpriză și anume Meizu 16 care bifează un rating de popularitate de 96%. Avem și modele din 2017 în acest clasament ceea ce ne intrigă, fiind vorba despre Huawei Mate 10, Mate 10 Pro, ba chiar și despre Samsung Galaxy S8+. Aparent, aceste detalii cu privire la gradul de popularitate sunt extrase pe seama unor statistici din background.

Nu știm exact cum funcționează procesul, dar probabil se referă la numărul de unități testate pentru fiecare model în parte pe parcursul lunii noiembrie 2018. 


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×