OnePlus confirmă încărcarea ultra-rapidă Warp Charge 50W pentru smartphone-ul OnePlus 6T McLaren Edition (Teaser)

3.840 ori
<b>OnePlus confirmă încărcarea ultra-rapidă Warp Charge 50W pentru smartphone-ul OnePlus 6T McLaren Edition (Teaser)</b>Cu doar câteva momente în urmă priveam asupra unor imagini oficiale asociate lui OnePlus 6T McLaren Edition și aflam totodată că device-ul urmează a beneficia de o nouă tehnologie de încărcare ultra-rapidă intitulată Warp Charge care

Au trecut doar câteva momente de la apariția unor imagini oficiale pentru smartphone-ul OnePlus 6T McLaren Edition, materiale ce ne dezvăluiau și faptul că această ediție specială de 6T va adopta o nouă tehnologie ultra-rapidă de încărcare și anume Warp Charge. Mai presus de atât, v-am amintit că denumirea de față asociată tehnologiei a fost înregistrată de către OnePlus pe plan european chiar la mijloc de vară.

OnePlus 6T McLaren Edition

Acum descoperim că OnePlus tocmai ce a confirmat prezența tehnologiei Warp Charge pentru smartphone-ul OnePlus 6T McLaren Edition, prin intermediul unui teaser oficial postat pe platforma Twitter. În cele câteva secunde ale teaserului video observăm partea de jos a device-ului și momentul în care se conectează cablul de încărcare care apropo adoptă o nuanță de portocaliu acum și o textură de tip țesătură.

De asemenea, compania chineză dezvăluie că procesul de încărcare va atinge viteze spectaculoase. Ar putea fi vorba despre o tehnologie similară cu Oppo Super VOOC (50W) disponibilă pe modelul Oppo Find X Lamborghini Edition. Știm deja că Oppo și OnePlus se află sub conducerea companiei mamă BBK Electronics, astfel că se întâmplă și astfel de transferuri de tehnologii.

La ora actuală, Huawei Mate 20 Pro dispune de tehnologie de încărcare la 40W, fiind pe locul doi sub modelul Oppo. Vă amintim că OnePlus 6T McLaren Edition este așteptat și cu 10 GB RAM, respectiv 256 GB de stocare flash. Prețul ar putea ajunge la 700 euro! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×