Aplicația Google Search pentru iOS actualizată, include căutare vocală și atacă Siri la baionetă (Video)

1.434 ori
<b>Aplicația Google Search pentru iOS actualizată, include căutare vocală și atacă Siri la baionetă (Video)</b>Google tocmai a dat o lovitură celor de la Apple lansând o aplicație Google Search pentru iOS actualizată și care include și căutare vocală a la Siri și Google Now. Aplicația aduce compatibilitate cu iPhone 5, o recunoaștere vocală...

Google tocmai a dat o lovitură celor de la Apple lansând o aplicație Google Search pentru iOS actualizată și care include și căutare vocală a la Siri și Google Now. Aplicația aduce compatibilitate cu iPhone 5, o recunoaștere vocală îmbunătățită și o viteză fantastică, dacă ne luăm după clipul de mai jos.

Primim rezultate vocale și nu doar text, exact ca la Google Now. Actualizarea este disponibilă și pentru posesorii de iPad și iPod Touch, iar aplicația o găsiți în App Store. Un exemplu de utilizare pentru acest software este să întrebați dacă un anumit zbor va ajunge la timp și veți observa cu surprindere că în vreme ce vorbiți, cuvintele voastre apar fără delay pe ecran și răspunsul vine și el imediat, scurt, concis și precis. Google Search va răspunde la numeroase întrebări, datorită lui Knowledge Graph, o tehnologie Google care oferă posibilitatea de a căuta pe web, dar și a de înțelege utilizatorul și lucruri/locuri din lumea reală.

Dacă întrebați "cum arată stadionul Yankees", Google afișează sute de fotografii cu acesta, dacă spuneți că vreți să vedeți un trailer al noului film James Bond, Google Search da play imediat clipului. Alte întrebări la care Google răspunde imediat sunt spre exemplu "cine joacă în cutare film" sau "când se schimbă ora", toate cu răspunsuri foarte rapide. Aceeași aplicație găsește pe harta în apropierea voastră mecanici, pizzerii și cinematografe fără probleme. Puteți descărca softul din iTunes de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×