Leo Burnett anunță lansarea Breeze Mobile, agenție de mobile marketing condusă de Dan VÎrtopeanu

704 ori
<b>Leo Burnett anunță lansarea Breeze Mobile, agenție de mobile marketing condusă de Dan VÎrtopeanu</b>Grupul Leo Burnett a anunțat în această săptămână lansarea unei agenții de mobile marketing full service, sub conducerea lui Dan Vîrtopeanu, după cum ne informează Manafu pe blogul său personal. Breeze Mobile are ca scop comunicarea în mediul...

Grupul Leo Burnett a anunțat în această săptămână lansarea unei agenții de mobile marketing full service, sub conducerea lui Dan Vîrtopeanu, după cum ne informează Manafu pe blogul său personal. Breeze Mobile are ca scop comunicarea în mediul mobil cu instrumente specializate și promovarea de tehnologii emergente, care vor fi utilizate pentru nevoile de comunicare ale companiilor.

Ideea este optimizarea și adaptarea la experiența utilizatorului roman de telefonie mobilă. Breeze Mobile acoperă atât site-uri mobile, cât și aplicații, servicii și mecanici de vânzare. în contextul unei piețe mobile active în țara noastră, după cum arăta și infograficul din articol, o astfel de agenție își are un rost foarte bine stabilit. Spre exemplu, aflați că în țara noastră există 23 de milioane de cartele SIM active și asta la 19 milioane de locuitori.

Avem și 6 milioane de persoane care accesează internetul de pe telefonul mobil și 2.2 milioane care accesează Yahoo de pe telefonul mobil. 1.8 milioane de romani accesează Facebook de pe telefonul mobil și o agenție de marketing mobil va reuși să le servească acestora conținuturi și campanii care vor veni în întâmpinarea produselor pe care marile companii vor să le promoveze. Mă gândesc aici în special la servicii de telefonie, oferte special, aplicații și chiar produse comerciale de rând, care pot fi integrate în experiența mobile.

Mai multe detalii pe Breeze Mobile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×