Samsung Galaxy Premier anunțat oficial! Vine cu design de Galaxy S III, Android 4.1, ecran HD de 4.65 inch

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.509 ori
<b>Samsung Galaxy Premier anunțat oficial! Vine cu design de Galaxy S III, Android 4.1, ecran HD de 4.65 inch</b>Samsung Galaxy Premier se număra printre telefoanele care au ajuns pe web des în ultima vreme și după atâtea scăpări, imagini și benchmark-uri, avem acum și o confirmare oficială. Samsung tocmai a anunțat acest model, pe care îl puteți admira...

Samsung Galaxy Premier se număra printre telefoanele care au ajuns pe web des în ultima vreme și după atâtea scăpări, imagini și benchmark-uri, avem acum și o confirmare oficială. Samsung tocmai a anunțat acest model, pe care îl puteți admira mai jos în imagini oficiale.

Cunoscut și sub numele de cod I9260, terminalul este un soi de Galaxy Nexus îmbunătățit, la capitolul specificații și adoptă un design similar cu al lui Galaxy S III. Telefonul are parte și de funcțiile unice ale lui Note II și S III, precum Smart Stay, S Beam, Pop Up Play, S Voice, Best Photo și rulează Android 4.1 Jelly Bean cu interfața TouchWiz aplicată peste. în privința hardware-ului, avem parte de conectivitate HSPA+ și LTE, un display Super AMOLED HD de 4.65 inch și o cameră de 8 megapixeli în spate.

Samsung Galaxy Premier I9260

în zona frontală se afla o cameră de 1.9 megapixeli, iar alte dotări includ Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, NFC și 8 GB sau 16 GB memorie internă, plus slot microSD cu suport pentru până la 32 GB memorie externă. Avem la bordul noului venit și o baterie de 2100 mAh. Samsung a anunțat că va lansa terminalul în decembrie și în mod bizar tara de debut este Ucraina. Prețul este de 523 de euro și bănuiesc că până de Crăciun acest model ajunge și la noi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×