Apple ar putea lucra la un super stylus, strângând 32 de brevete În ultimii ani

759 ori
<b>Apple ar putea lucra la un super stylus, strângând 32 de brevete În ultimii ani</b>Steve Jobs a atacat virulent conceptul de stylus cu ani în urmă, dar iată că recent Apple a început să adune tot mai multe brevete cu privire la acest mecanism de input. Cu câteva zile în urma Apple depunea cererea pentru al zecelea brevet legat...

Steve Jobs a atacat virulent conceptul de stylus cu ani în urmă, dar iată că recent Apple a început să adune tot mai multe brevete cu privire la acest mecanism de input. Cu câteva zile în urma Apple depunea cererea pentru al zecelea brevet legat de un stylus și asta doar în 2014.

în total s-a ajuns la 32 de brevete pe care Apple le are în relație cu această gamă de produs. Dacă avem în vedere două citate din Steve Jobs, abordarea firmei din Cupertino pare chiar ironică. în 2007 Jobs spunea că "nimeni nu vrea un stylus", iar în 2010 afirmă că "dacă vezi un stylus, atunci compania respectivă a greșit". Asta face o acordare de brevet sau o cerere pentru un brevet de stylus să pară cel puțin bizară.

Evident, Apple are numeroase brevete pe care poate că nu le va folosi vreodată, dar având în vedere oportunitatea de a crea o tabletă enterprise de 12 inch, un stylus ar fi chiar util pentru acel device. Multe companii tech au încercat să ducă pe noi culmi această metodă de input, dar puține au reușit. Putem spune că HTC nu a avut succes cu HTC Flyer și stylusul asociat, iar Nvidia nu s-a remarcat în mod deosebit cu inițiativele sale de acest gen.

Doar Samsung și seria să Note au avut succes, Wacom aducându-și aportul aici. Va reuși Apple să producă un stylus viabil și eventual să îl facă și cool?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×