Coolpad Dazen X7 va aduce o carcasă realizată complet din sticlă, lansarea sa ar putea avea loc În ianuarie

649 ori
<b>Coolpad Dazen X7 va aduce o carcasă realizată complet din sticlă, lansarea sa ar putea avea loc În ianuarie</b>Recent, pe platforma de socializare chineză Weibo, cântărețul de muzică pop Han Geng a publicat o poză cu un prototip al unui smartphone pregătit de către Coolpad, și anume al modelului Dazen X7. Din câte putem vedea, acest prototip ne prezintă...

Recent, pe platforma de socializare chineză Weibo, cântărețul de muzică pop Han Geng a publicat o poză cu un prototip al unui smartphone pregătit de către Coolpad, și anume al modelului Dazen X7. Din câte putem vedea, acest prototip ne prezintă un device transparent realizat complet din sticlă ce pare a fi desprins din filmele sci-fi.

Deși un astfel de terminal ar fi impresionant, versiunea finală a device-ului nu va fi complet transparentă cum se vede în imagine, ci aceasta va beneficia de o carcasă realizată dintr-un aliaj de metal și sticlă despre care se zvonește că va fi mai rezistent chiar și decât oțelul.

Potrivit unor surse din China, Coolpad Dazen X7 va fi lansat oficial pe data de 8 ianuarie, zi în care vom vedea cum arată din punct de vedere al design-ului acest terminal, ce specificații va aduce, și cât de rezistentă va fi carcasa din sticlă adoptată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×