HTC One M9/ HTC Hima se va lansa În culori precum gri, argintiu și auriu

742 ori
<b>HTC One M9/ HTC Hima se va lansa În culori precum gri, argintiu și auriu</b>Cu mai bine de un an întârziere față de momentul când Apple a făcut auriul o nuanță cool pentru telefoanele mobile, HTC se pregătește să adopte din nou această nuanța pe un viitor flagship al său. E vorba despre HTC One M9, cunoscut și că...

Cu mai bine de un an întârziere față de momentul când Apple a făcut auriul o nuanță cool pentru telefoanele mobile, HTC se pregătește să adopte din nou această nuanța pe un viitor flagship al său. E vorba despre HTC One M9, cunoscut și că HTC Hima, care va sosi în 3 versiuni de culoare, ca și One M8.

Zvonurile au apărut pe Twitter, prin intermediul lui @upleaks, care afirmă că vom avea parte de un trio de culori pentru Hima. Terminalul va fi disponibil pe gri, argintiu și auriu, la debut. Rețineți că nu e prima oară când vedem aceste versiuni de culoare, de vreme ce și HTC One M8 a fost oferit sub aceeași formă, inclusiv pe auriu. Despre Hima știm că ar veni cu un display Full HD de 5 inch, un procesor Snapdragon 810, 3 GB RAM și aparent va avea și o versiune Windows Phone.

Nu avem vreo îndoială că noul venit va avea o carcasă metalică, dar suntem curioși ce abordare va avea HTC la capitolul cameră. Să treacă oare la un senzor cu mulți megapixeli sau să continue pe linia Ultrapixel? Vom mai avea parte de cameră Duo și de o cameră selfie excelentă? Vom afla mai multe probabil în preajma lui MWC 2015.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×