Apple confirmă achiziția Beats Electronics, la prețul de 3 miliarde de dolari

856 ori
<b>Apple confirmă achiziția Beats Electronics, la prețul de 3 miliarde de dolari</b>Cea mai mare achiziție Apple a fost confirmată astăzi, gigantul din Cupertino urmând să plătească 3 miliarde de dolari pentru Beats Electronics. Existau zvonuri despre această tranzacție încă de acum câteva săptămâni și zvonurile afirmă...

Cea mai mare achiziție Apple a fost confirmată astăzi, gigantul din Cupertino urmând să plătească 3 miliarde de dolari pentru Beats Electronics. Existau zvonuri despre această tranzacție încă de acum câteva săptămâni și zvonurile afirmă că datorită acestor scăpări, Apple ar fi câștigat în valoarea acțiunilor destul încât cele 3 miliarde să nu însemne nimic pentru ei.

Apple va plăti 2.6 miliarde cash și 400 de milioane în acțiuni oferite de-a lungul timpului. Beats a avut mereu alură de companie similara cu Apple, produsele sale fiind mereu unele premium, atât ca design, cât și ca preț. La temelia companiei stau Dr. Dre, faimosul rapper și Jimmy Iovine, un guru al muzicii. Eddy Cue, senior vicepreședinte iTunes a promis că va integra Beats în segmentul muzical Apple, transformându-l într-un produs superior.

încă se așteaptă aprobările autorităților cu privire la această achiziție, care va fi finalizata în al patrulea trimestru fiscal Apple, care se încheie în septembrie. Beats Music este un serviciu lansat în acest an și care concurează cu Spotify, Rdio și chiar cu iTunes Radio. Să vedem și cum se va integra el în oferta Apple și cât timp va trece până la prima pereche de căști iBeats.

HTC nu a știut să profite de acest brand în colaborarea sa cu Beats, dar va reuși oare Apple să se descurce mai bine?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×