Cel mai subțire telefon din lume e acum la eMAG.ro: Allview X2 Soul costă 1.499 lei

4.165 ori
<b>Cel mai subțire telefon din lume e acum la eMAG.ro: Allview X2 Soul costă 1.499 lei</b>Lansat cu câteva zile în urmă, Allview X2 Soul este deținătorul titlului de "cel mai subțire telefon" din lume, cu o talie de doar 5.55 mm. Astăzi vedem cum acest device ajunge la eMAG.ro, care îl vinde la prețul de 1.499 lei. &nbsp; &nbsp;...

Lansat cu câteva zile în urmă, Allview X2 Soul este deținătorul titlului de "cel mai subțire telefon" din lume, cu o talie de doar 5.55 mm. Astăzi vedem cum acest device ajunge la eMAG.ro, care îl vinde la prețul de 1.499 lei.

Smartphone-ul este un Gionee Elife S5.5 rebranduit și a fost anunțat oficial în cadrul unui eveniment din București, cu o săptămână în urmă. Acest model este "98% sticlă și metal", după cum afirma chiar Allview, iar handsetul dispune de un ecran de 5 inch cu o grosime de doar 1 mm. Allview X2 Soul vine cu display Super AMOLED Full HD, procesor octa core la 1.7 GHz, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă.

Pret Allview X2 Soul - eMAG.ro

El dispune și de o cameră de 13 megapixeli cu senzor Sony IMX135, Android 4.2 (cu update în curând la KitKat) și o baterie de 2300 mAh, care asigură o autonomie de până la 230 de ore în standby sau 600 de minute de convorbiri. Ecranul și procesorul acestui device sună ca un tandem foarte reușit la acest preț și așteptam cu nerăbdare telefonul în teste.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×