Apple cumpără Coherent Navigation, o companie dezvoltatoare de solutii GPS cu precizie ridicată

808 ori
<b>Apple cumpără Coherent Navigation, o companie dezvoltatoare de solutii GPS cu precizie ridicată</b>Apple a achiziţionat o nouă companie, de această dată una din SUA, pe numele său Coherent Navigation. Firma se ocupă cu soluţii GPS cu precizie ridicată şi a fost fondată &icirc;n 2008 de către ingineri de la Stanford şi Cornell. &nbsp;...

Apple a achiziţionat o nouă companie, de această dată una din SUA, pe numele său Coherent Navigation. Firma se ocupă cu soluţii GPS cu precizie ridicată şi a fost fondată în 2008 de către ingineri de la Stanford şi Cornell.

Această companie a creat un sistem numit High Integrity GPS (iGPS), care combina semnalul de la sateliţii GPS din orbita mediană cu semnalul sateliţilor din orbita joasă a Terrei. Aceştia din urmă sunt sateliţi ai providerului de servicii date şi voce Iridium, iar combinarea semnalelor se face pentru a creşte precizia localizării şi integritatea semnalului.

Compania din spatele lui iGPS afirmă că poate oferi informaţii de localizare cu precizie la centimetru. Mutarea către Apple a fost prefaţata de faptul că CEO-ul Coherent, Paul Lego a început să lucreze la Apple în ianuarie, iar cofondatorii William Bencze şi Brett Ledvina au făcut la fel luna trecută. Apple a confirmat achiziţia pentru New York Times şi aşteptam acum să vedem în ce măsură va evolua Apple Maps preluând tehnologia Coherent.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×