Iată primul trailer al filmului Steve Jobs, cu Michael Fassbender transformat în iconicul CEO (Video)

889 ori
<b>Iată primul trailer al filmului Steve Jobs, cu Michael Fassbender transformat în iconicul CEO (Video)</b>​După o aşteptare &icirc;ndelungată şi un proces creativ &icirc;ntrerupt de actori şi regizori care au renunţat la proiect, iată că filmul Steve Jobs primeşte şi un trailer. Cedata de către Sony Pictures către Universal anul trecut,...

După o aşteptare îndelungată şi un proces creativ întrerupt de actori şi regizori care au renunţat la proiect, iată că filmul Steve Jobs primeşte şi un trailer. Cedata de către Sony Pictures către Universal anul trecut, peliculă îl are pe Michael Fassbender în rolul lui Steve Jobs.

Încă de la primele secunde ale trailerului se remarcă vocea schimbată a lui Fassbender. Îl ştim pe acesta drept o persoană care vorbeşte calm, precum androidul din Prometheus, dar iată că acum vorba calmă are şi un uşor aer visător şi poate deveni oricând ţipat nervos către angajaţii Apple care nu îşi fac bine treaba. Îl vedem pe Seth Rogen în rolul lui Steve Wozniak, uşor frustrat şi nemulţumit, probabil pentru că se afla pe plan secund, deşi el a dus greul Apple la începuturile firmei.

La cârma acestui proiect se afla regizorul Danny Boyle, cunoscut pentru hituri ca Slumdog Millionaire sau Trainspotting, iar pe lângă Fassbender şi Seth Rogen, distribuţia îi mai include pe Kate Winslet şi Jeff Daniels. Acesta din urmă îl joacă pe infamul CEO Apple John Sculley, cel care practic l-a dat afară pe Jobs de la Apple.

Probabil cea mai bună alegere legată de acest proiect a fost cea a lui Aaron Sorkin drept scriitor al scenariului. El a scris şi The Social Network şi faimosul serial West Wing. Filmul va debuta în cinematografie pe 9 octombrie. Ce părere aveţi despre trailer?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×