Huawei aduce în România noua gamă de terminale Honor; acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG.ro

1.594 ori
<b>Huawei aduce în România noua gamă de terminale Honor; acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG.ro</b>&Icirc;ncep&acirc;nd de astăzi, 18 mai, Huawei comercializează pe plan local 4 noi smartphone-uri din gama Honor, mai precis modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Holly și Honor 3C. Acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG la prețuri ce &icirc;ncep...

Începând de astăzi, 18 mai, Huawei comercializează pe plan local 4 noi smartphone-uri din gama Honor, mai precis modelele Honor 6 Plus, Honor 4X, Holly și Honor 3C. Acestea sunt disponibile prin intermediul eMAG la prețuri ce încep de la 589 lei, cu mențiunea că toate sunt modele dual-SIM.

Honor 6 Plus este un phablet ce a ajuns de curând și pe masa de teste Mobilissimo, acesta primind chiar de curând un unboxing. Telefonul ne oferă un display de FHD de 5.5 inch, 3 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare, un procesor octa-core de 1.8 GHz și o cameră foto duală de 8 megapixeli. Prețul său este de 2.059 lei.

Huawei Honor 4X este un device ceva mai accesbil ce ne aduce un panou similar de 5.5 inch dar cu rezoluție HD, 2 GB RAM, 8 GB memorie internă și un procesor octa-core Kirin 620 de 1.2 GHz. Avem la dispoziție o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 5 megapixeli și o baterie de 3.000 mAh. Honor 4xcostă la eMAG 964 lei.

Spre zona de terminale ieftine îl întâlnim pe Honor Holly, un smartphone cu display HD de 5 inch, procesor quad-core de 1.3 GHz, 1 GB RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și cameră foto principală de 8 megapixeli. Primim o baterie de 2.000 mAh și o cameră frontală de 2 megapixel. eMAG vinde acest produs pentru suma de 589 lei.

Nu în ultimul rând, Huawei a adus în România și smartphone-ul Honor 3C. Acesta beneficiază de un panou HD de 5 inch, 2 GB memorie RAM, un procesor quad-core de 1.3 GHz și 8 GB spațiu de stocare. La pachet se mai află o cameră foto principală de 8 megapixeli și un senzor selfie de 2 megapixeli. Huawei Honor 3C costă 699 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×