Apple face o nouă angajare; Îl aduce în echipă pe arhitectul de cipuri ARM, Mike Filippo

668 ori
<b>Apple face o nouă angajare; Îl aduce în echipă pe arhitectul de cipuri ARM, Mike Filippo</b>Planurile celor de la Apple cu privire la dezvoltarea de procesoare in-house ne sunt deja familiare și mai mereu aflăm despre angajări făcute de această companie americană. Cel mai nou exemplu este angajarea lui Mike Filippo, arhitect de cipuri în cadrul

Planurile celor de la Apple cu privire la dezvoltarea de procesoare in-house ne sunt deja familiare și mai mereu aflăm despre angajări făcute de această companie americană. Cel mai nou exemplu este angajarea lui Mike Filippo, arhitect de cipuri în cadrul ARM care s-a dedicat dezvoltării de design-uri pentru procesoare high-end precum Cortex-A76. A lucrat și în cadrul AMD, dar și Intel, iar acum vine în Cupertino.

Descoperim că Mike Filippo a semnat contractul de muncă cu Apple încă din luna mai și faptul că lucrează în Austin - acesta fiind un hub cunoscut pentru planurile din zona semiconductor a firmei lui Tim Cook. Acesta va avea un rol crucial în extinderea utilizării de procesoare custom Apple.

Se vehiculează că firma americană lucrează la dezvoltarea de procesoare custom ARM pentru Mac-uri, dar și la un headset de realitate augumentată. Aceste dispozitive vor avea nevoie de o performanță superioară și de o autonomie excepțională, iar arhitectul de cipuri ARM i-ar putea ajuta pe cei de la Apple în îndeplinirea acestor obiective. 

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×