Xiaomi Mi CC 9 se afișează într-o primă imagine oficială; Apar și invitațiile pentru evenimentul de lansare

1.032 ori
<b>Xiaomi Mi CC 9 se afișează într-o primă imagine oficială; Apar și invitațiile pentru evenimentul de lansare</b>Cu mai puțin de 5 zile rămase până la marele său debut, Xiaomi Mi CC 9 ni se prezintă astăzi într-o primă imagine oficială - asta după ce anterior am avut parte doar de teasere și liste de specificații

Cu mai puțin de 5 zile rămase până la marele său debut, Xiaomi Mi CC 9 ni se prezintă astăzi într-o primă imagine oficială - asta după ce anterior am avut parte doar de teasere și liste de specificații. Telefonul arată fix precum ne dezvăluia certificarea TENAA de acum câteva săptămâni și în cazul de față putem admira panoul spate al device-ului ce este realizat din sticlă și care adoptă o nuanță gradient numită "Glacier Ice White".

Xiaomi Mi CC 9

Vedem aici și cele 3 camere foto din spate însoțite de bliț LED, dar și noul logo Xiaomi ce ar putea fi asociat doar telefoanelor din această serie "Mi CC". De asemenea ni se permite și o privire asupra zonei inferioare acolo unde observăm grila pentru difuzorul audio, microfonul și portul USB Type-C.

Xiaomi Mi CC 9

De asemenea avem mai sus și o fotografie a invitației de presă trimisă de către Xiaomi publicațiilor tech, invitație foarte colorată ce ar putea dezvălui celelalte nuanțe pe care le va adopta telefonul. Ca dotări ne așteptăm aici la un procesor Snapdragon 7xx, 6 sau 8 GB RAM și la un scanner de amprente integrat în ecranul AMOLED de 6.39 inch.

Vă reamintim că lansarea are loc pe 2 iulie și că telefonul vine cu o cameră selfie de 32 mpx la care și-a adus aportul fosta echipă Meitu. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×