Companii americane găsesc o cale de a colabora cu Huawei, fără să încalce interdicțiile impuse de SUA

2.138 ori
<b>Companii americane găsesc o cale de a colabora cu Huawei, fără să încalce interdicțiile impuse de SUA</b>După dezvăluirea de ieri referitoare la faptul că în ciuda interdicțiilor primite cei de la Huawei reușesc să fie lideri pe piața echipamentelor de rețea 5G, iată că astăzi mai vine o veste bună pentru compania chineză

După dezvăluirea de ieri referitoare la faptul că în ciuda interdicțiilor primite cei de la Huawei reușesc să fie lideri pe piața echipamentelor de rețea 5G, iată că astăzi mai vine o veste bună pentru compania chineză. Un raport marca Wall Street Journal scoate la iveală faptul că firmele americane au găsit o cale prin care pot colabora cu Huawei.

Printre acestea se numără Micron Technology, Qualcomm, dar și Intel - companii care ar fi reluat livrările de produse către Huawei, fără încălcarea interdicțiilor. Din raport aflăm că există 3 modalități prin care o firmă americană poate continua colaborarea cu Huawei și a vinde produse către aceștia. Le vedeți listate mai jos:

  1. Dacă produsele sunt vândute drept fabricate în alte țări, în afara SUA
  2. Atât timp cât în componența produselor intră sub 25% din materiale originare din SUA
  3. Companiile își pot clasifica produsele drept non-domestice, modalitate prin care vor fi scutite de la reguli

Motivul pentru care acești producători americani nu vor să renunțe la Huawei este reprezentat de către contractele bănoase încheiate cu aceștia, numai anul trecut firma chineză cheltuind 11 miliarde de dolari pe tehnologie din SUA. Cei de la Broadcom (firmă bazată în SUA) a declarat la începutul acestei luni că va primi o lovitură de 2 miliarde dolari ca urmare a interdicțiilor de colaborare cu Huawei și a altor factori. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×