Apple iPhone 5s este cel mai vândut smartphone În SUA, din luna septembrie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.055 ori
<b>Apple iPhone 5s este cel mai vândut smartphone În SUA, din luna septembrie</b>Se pare că iPhone 5s este un hit pe piața telefoanelor mobile din America, el fiind cel mai bine vândut smartphone la 4 dintre cei mai mari operatori disponibili, cel puțin așa arată graficele pe luna septembrie. Samsung Galaxy S4 a fost hitul...

Se pare că iPhone 5s este un hit pe piața telefoanelor mobile din America, el fiind cel mai bine vândut smartphone la 4 dintre cei mai mari operatori disponibili, cel puțin așa arată graficele pe luna septembrie. Samsung Galaxy S4 a fost hitul precedent, care a dominat lunile de vară, iar acum a fost detronat de către noul venit iPhone 5s.

Cei care susțin aceste statistici sunt compania Canaccord Genuity. iPhone 5s s-a situat pe primul loc în topul preferințelor clienților din luna septembrie, în timp ce Samsung Galaxy S4 s-a aflat pe locul 2 și în unele cazuri chiar pe locul 3.

Canaccord spune că vânzarile lui iPhone 5s sunt impresionante, dar nu ne dau o cifră exactă cu privire la acest lucru. Ei spun că se așteaptă la un număr de 52 de milioane de unități vândute în trimestrul 4. Samsung se așteaptă cam la același număr de vânzări, dar se iau în calcul mai multe modele de telefoane produse. Cei de la HTC au înregistrat o scădere a vânzărilor lui HTC One pe luna septembrie, la fel ca și cei de la BlackBerry.

Puteți găsi o recenzie detaliată a lui iPhone 5s aici  - Review iPhone 5s.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×