iPhone 7 şi iPhone 7 Plus ar urma să vină în 5 variante de culoare, conform unei surse din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Apple 743 ori
<b>iPhone 7 şi iPhone 7 Plus ar urma să vină în 5 variante de culoare, conform unei surse din Japonia</b>Cea mai de încredere sursă din Japonia când vine vorba de scăpări legate de Apple este blogul Macotakara, care azi are informaţii proaspete despre iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare, în data de 7 septembrie..

Cea mai de încredere sursă din Japonia când vine vorba de scăpări legate de Apple este blogul Macotakara, care azi are informaţii proaspete despre iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare, în data de 7 septembrie, când Apple are confirmat un eveniment oficial.

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus

Mai aflăm de la aceeaşi sursă şi că noul senzor foto ar face trecerea la un CMOS de 1/3.2 inch la unul de 1/3.06 inch. Stabilizarea optică ar fi inclusă la pachet şi camera duala a lui iPhone 7 Plus este şi ea în cărţi. Cât despre culorile în care vor fi disponibile terminalele, ele sunt confirmate de către capacele de SIM tray de mai jos.

Apple iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare

E vorba despre argintiu, auriu, rose gold, iar space gray devine negru într-o variantă glossy similară cu cea a lui Mac Pro din 2013. Parcă se vede şi o versiune albă în imagine, deşi ar putea fi un argintiu mai deschis. Sursa confirma şi lipsa jackului audio din ecuaţie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×