iPhone 7 şi iPhone 7 Plus ar urma să vină în 5 variante de culoare, conform unei surse din Japonia

Autor:  | Publicat în:  Apple 773 ori
<b>iPhone 7 şi iPhone 7 Plus ar urma să vină în 5 variante de culoare, conform unei surse din Japonia</b>Cea mai de încredere sursă din Japonia când vine vorba de scăpări legate de Apple este blogul Macotakara, care azi are informaţii proaspete despre iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare, în data de 7 septembrie..

Cea mai de încredere sursă din Japonia când vine vorba de scăpări legate de Apple este blogul Macotakara, care azi are informaţii proaspete despre iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare, în data de 7 septembrie, când Apple are confirmat un eveniment oficial.

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus

Mai aflăm de la aceeaşi sursă şi că noul senzor foto ar face trecerea la un CMOS de 1/3.2 inch la unul de 1/3.06 inch. Stabilizarea optică ar fi inclusă la pachet şi camera duala a lui iPhone 7 Plus este şi ea în cărţi. Cât despre culorile în care vor fi disponibile terminalele, ele sunt confirmate de către capacele de SIM tray de mai jos.

Apple iPhone 7 şi iPhone 7 Plus. Terminalele ar urma să vină în 5 variante de culoare

E vorba despre argintiu, auriu, rose gold, iar space gray devine negru într-o variantă glossy similară cu cea a lui Mac Pro din 2013. Parcă se vede şi o versiune albă în imagine, deşi ar putea fi un argintiu mai deschis. Sursa confirma şi lipsa jackului audio din ecuaţie.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×