Apple iPhone 7 ni se prezintă sub forma unei machete; dispar o parte din benzile de plastic

1.795 ori
<b>Apple iPhone 7 ni se prezintă sub forma unei machete; dispar o parte din benzile de plastic</b>Pe baza informațiilor sosite pe web în ultima vreme, incluzând aici și schițele detaliate ale produsului, iată că nu a durat mult și a fost creată și prima machetă pentru iPhone 7. Remarcăm faptul că o parte dintre benzile de plastic de pe spatele

Pe baza numeroaselor informații sosite în ultima vreme, incluzând schițe ale produsului, iată că a fost creată și o machetă pentru mult-așteptatul iPhone 7 - telefon ce va fi prezentat oficial abia în această toamnă. O fotografie sosită astăzi ne dezvăluie cum ar putea arăta noul produs Apple la capitolul design. 

Această machetă pare a renunța la o parte dintre benzile de plastic de pe spate, un detaliu ce nu poate decât să ne bucure în eventualitatea în care va fi real. Vedem la baza terminalului și acel Smart Dock Connector despre care s-a tot vorbit în ultima perioadă, și care ar putea ajuta la conectarea unor accesorii interesante.

Cum jack-ul audio de 3.5 mm nu va mai fi prezent pe iPhone 7, ne așteptăm ca Apple să ofere o pereche de căști Bluetooth la pachet, sau poate un adaptor special Lightning prin care să putem asculta muzica preferată folosindu-ne accesoriile actuale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×