Apple iPhone XS Max: Display-ul cel mai mare de până acum de pe iPhone, extrem de luminos

1.051 ori
<b>Apple iPhone XS Max: Display-ul cel mai mare de până acum de pe iPhone, extrem de luminos</b>Apple a făcut un salt impresionant de diagonală de la 5.5 inch la 6.5 inch în acest an, pentru cel mai mare iPhone al său. Rezultatul este un terminal care impresionează prin culori vii şi luminozitate, iar mai multe detalii avem mai jos.

Apple a făcut un salt impresionant de diagonală de la 5.5 inch la 6.5 inch în acest an, pentru cel mai mare iPhone al său. Rezultatul este un terminal care impresionează prin culori vii şi luminozitate, iar mai multe detalii avem mai jos.

Display-ul lui iPhone XS Max văzut la microscop

iPhone XS Max adoptă un panou OLED Super Retina HD de 6.5 inch, cu rezoluţie de 2688 x 1242 pixeli. Are suport HDR şi contrast ratio de 1.000.000:1. Vine şi cu suport True Tone, 3D Touch şi Wide Color (P3). Experienţa de vizualizare a fost excelentă, de la culorile foarte vii, la luminozitatea ridicată, contrastul excelent inclusiv la soare, negrul adânc şi unghiuri largi de vizualizare.

Înţeleg de ce DisplayMate a lăudat aşa mult ecranul şi de ce se bate lejer cu Galaxy Note 9 la acest capitol. La microscop am descoperit aranjament de pixeli Pentile Matrix, iar la testul cu luxmetrul am ajuns la un uriaş 788 de LUX, ba chiar şi la 799 LUX pentru un moment, dar nu am păstrat dovada acelui record. 788 LUX e cu siguranţă cea mai mare valoare înregistrată în ultimii 2 ani şi de la Galaxy S6 Edge încoace nu am mai avut aşa recorduri.

Test Luminozitate ecran

 • 1.Apple iPhone XS Max788 (LUX)
 • 2.Apple iPhone X764 (LUX)
 • 3.Allview Soul X6 Xtreme694 (LUX)
 • 4.Samsung Galaxy Note 10+648 (LUX)
 • 5.Motorola Moto Z2 Play640 (LUX)
 • 6.Nokia 9 Pureview639 (LUX)
 • 7.Huawei P20 Pro629 (LUX)
 • 8.Xiaomi Redmi K20 Pro Premium629 (LUX)
 • 9.OnePlus 3626 (LUX)
 • 10.Apple iPhone 11 Pro Max620 (LUX)
 • 11.Apple iPhone 6s618 (LUX)
 • +

Depăşim chiar şi luminosul iPhone X cu ai săi 764 LUX, dar şi pe Galaxy S9+ cu 453 LUX ai săi. Un alt hit depăşit este Moto Z2 Play, cu 640 LUX. Setările ecranului au de-a face cu coloritul True Tone, care e ceva mai cald, mai spre galben, faţă de cum îmi place mie, mai spre alb. Aparent asta face bine la ochi, deci alegeţi între un alb mai curat şi ochi mai odihniţi.

Avem şi Night Shift, care scade nivelul de albastru al ecranului pentru a nu afecta somnul, plus Raise to Wake, mărimea textului, Bold pentru text şi zoom pentru itemurile de pe ecran. Un display aproape perfect în viziunea mea şi bretonul a devenit deja un clasic. Problema e că am remarcat că încalecă meniurile unor jocuri precum noul F1 Mobile.

Disponibilitate

Prețuri actualizate

 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×