Apple mai face o angajare importantă; Îl aduce în Cupertino pe Soonho Ahn, fost director Samsung SDI (baterii și tehnologii)

1.124 ori
<b>Apple mai face o angajare importantă; Îl aduce în Cupertino pe Soonho Ahn, fost director Samsung SDI (baterii și tehnologii)</b>De câțiva ani circulă în online și informații cu privire la dorința Apple de a controla producția de componente în totalitate și de a nu se mai baza pe firme 3rd party, un plan care se află în continuare în desfășurare. Mai nou descoperim

De câțiva ani circulă în online și informații cu privire la dorința Apple de a controla producția de componente în totalitate și de a nu se mai baza pe firme 3rd party, un plan care se află în continuare în desfășurare. Mai nou descoperim că firma din Cupertino tocmai ce a făcut o angajare importantă și anume cea a lui Soonho Ahn, un fost director Samsund SDI ce a lucrat la baterii Li-Ion și tehnologii asociate.

Ce reiese de aici este clar faptul că firma lui Tim Cook vrea ca printre altele să dezvolte și baterii la nivel intern și să le producă în masă pentru dispozitive precum iPhone și MacBook. Pe deasupra, mai aflăm că Apple a purtat discuții pentru achiziția de cobalt, materialul necesar pentru dezvoltarea acestui tip de baterii. 

Apple va minimiza numărul de componente ce sunt necesare producției și își va reduce totodată dependența de companiile 3rd party, urmând a oferi totodată și produse mai bune pentru consumatori - componentele fiind controlate în totalitate de la startul procesului de producție și până la final. Desigur și profitul va crește pentru gigantul american.

Pe lângă baterii, Apple vrea să dezvolte soluții CPU in-house pentru lineup-ul Mac, dar și panouri MicroLED pentru viitoarea generație de dispozitive. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×