Planuri uriaşe pentru "Iepuraşul" Energizer: 26 de telefoane la MWC 2019, un pliabil şi un model cu baterie de 18.000 mAh

892 ori
<b>Planuri uriaşe pentru "Iepuraşul" Energizer: 26 de telefoane la MWC 2019, un pliabil şi un model cu baterie de 18.000 mAh</b>Pe lângă prezentările deja confirmate de Sony, Nokia sau Huawei la MWC 2019, mai avem un brand pus pe fapte mari. Este chiar Energizer, care pe lângă baterii durabile şi reclame cu iepuraşi a început să activeze şi pe piaţa smartphone

Pe lângă prezentările deja confirmate de Sony, Nokia sau Huawei la MWC 2019, mai avem un brand pus pe fapte mari. Este chiar Energizer, care pe lângă baterii durabile şi reclame cu iepuraşi a început să activeze şi pe piaţa smartphone. Hai să vedem despre ce e vorba.

Energizer a anunţat că va aduce 26 de telefoane noi la MWC 2019, împărţite în 4 segmente de produse. Va ieşi in evidenţă modelul cu baterie de 18.000 mAh şi aparent vedem şi un pliabil. Ultimul record al celor de la Energizer era stabilit de telefonul Power Max P16K Pro, care venea cu o baterie de 16.000 mAh. Seria Power Max va aduce câteva modele noi la Barcelona.

Energizer MWC 2019

Apoi avem seria Energizer Ultimate, care va include 6 smartphone-uri premium, printre care şi unul pliabil şi unele cu camere pop-up/glisante. Seria Ultimate este definită de performanţă, inovaţie şi design elegant. O altă serie este cea Energizer Energy, adică feature phone-uri şi Hardcase, terminale robuste. În spatele acestor produse se află Avenir Telecom, producătorul telefoanelor Energizer.

Cei de la Avenir Telecom operează 650 de magazine Internity, inclusiv în România, iar firma este un distribuitor de produse şi servicii de telecomunicaţii. Din ce ştiu Energizer a adus multe telefoane şi la MWC 2018, dar nu prea am mai auzit de ele de atunci.

Precizare cu rol de “ştiaţi că”: Duracell a început să aibă o mascotă cu iepuraş în anii 70, dar în 1998 Energizer a profitat că a expirat copyright-ul şi a creat o mascotă parodie iepuraş toboşar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×