Huawei are planuri mari pentru 2019; Își propune să devină cel mai mare producător de smartphone-uri în acest an

1.546 ori
<b>Huawei are planuri mari pentru 2019; Își propune să devină cel mai mare producător de smartphone-uri în acest an</b>Deși Huawei se află într-o pasă proastă în acest moment din cauza numeroaselor probleme întâmpinate la nivel global, iată că planurile companiei nu se schimbă. Aflăm astfel pe această cale că gigantul chinez vrea să devină cel mai

Deși Huawei se află într-o pasă proastă în acest moment din cauza numeroaselor probleme întâmpinate la nivel global, iată că planurile companiei nu se schimbă. Aflăm astfel pe această cale că gigantul chinez vrea să devină cel mai mare producător de smartphone-uri în acest an, profitând astfel de faptul că vânzările de mobile Samsung au început să o ia la vale încă din trimestrul 3 al anului 2017.

Suntem informați că Huawei a vândut 206 milioane de smartphone-uri pe parcursul anului 2018, ultimul trimestru constând în 52.2 milioane de smartphone-uri vândute ce i-au adus locul 2 în clasamentul celor mai mari producători din piața smartphone. Ambițiile pentru 2019 sunt unele cu adevărat mari și în ciuda problemelor Huawei rămâne pe poziții.

Chiar Yu Chengdong, CEO-ul companiei spune că device-urile high-end din portofoliu au făcut un mare progres pe piața globală din punct de vedere al vânzărilor. Aparent, pentru segmentul de smartphone-uri cu prețuri de peste 600 dolari, Huawei are o cotă de piață de peste 10% în 25 țări și regiuni - după ce în noiembrie 2017 această cotă era de 7.2%.

Aflăm și că până la ora actuală seria de terminale Mate 20 a generat vânzări de 7.5 milioane unități la nivel global, în timp ce seria P20 a generat vânzări de 17 milioane unități. Peste doar o lună vom vedea lansate în cadrul târgului de tehnologie MWC 2019 noile modele P30 și P30 Pro și aparent primele telefoane 5G ale companiei. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×