Apple primește un brevet pentru un accesoriu legat de gaming

441 ori
<b>Apple primește un brevet pentru un accesoriu legat de gaming</b>Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat o serie de 34 de brevete noi, care au fost acordate celor de la Apple, dar pe noi ne interesează unul în special. E vorba despre un brevet legat de gaming și de accesorii de genul. &nbsp; Sunt...

Biroul SUA de Brevete și Trademark-uri a publicat o serie de 34 de brevete noi, care au fost acordate celor de la Apple, dar pe noi ne interesează unul în special. E vorba despre un brevet legat de gaming și de accesorii de genul.

Sunt mentionate in documente accesorii de gaming, care funcționează ca gamepad în tandem cu un iDevice. La ora actuală există o întreagă serie de joystickuri create special pentru a funcționa cu un iPhone sau iPad. Ei bine, Apple ia în calcul un produs propriu de acest gen. Brevetul lor face referire la circuite, metode de funcționare și terminale care oferă o interfață pentru a juca jocuri pe terminale electronice portabile.

Apple primește un brevet pentru un accesoriu legat de gaming

Accesoriul se conectează fără problemă la un iPod, iPhone sau iPad și include funcții precum vibrații, senzori de mișcare și un pad de control. Va exista și o versiune în stilul unui volan, pentru acest gadget. Aparent există un brevet de genul acesta încă din 2010, dar îmi vine greu să cred că accesoriul Apple va fi mai bun decât cele Logitech, de exemplu.
​

Apple primește un brevet pentru un accesoriu legat de gaming

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×