Samsung Exynos 7420 apare În Geekbench 3.0 pe un terminal misterios

Autor:  | Publicat în:  Samsung 420 ori
<b>Samsung Exynos 7420 apare În Geekbench 3.0 pe un terminal misterios</b>încă nu e clar ce fel de procesor va folosi Samsung Galaxy S6, în lipsa lui Snapdragon 810, care are probleme de supraîncălzire. Un candidat ar fi Exynos 7420, care a apărut în GeekBench 3.0 pe un terminal misterios. &nbsp; Acest chipset atinge...

încă nu e clar ce fel de procesor va folosi Samsung Galaxy S6, în lipsa lui Snapdragon 810, care are probleme de supraîncălzire. Un candidat ar fi Exynos 7420, care a apărut în GeekBench 3.0 pe un terminal misterios.

Acest chipset atinge scoruri foarte mari, de 1520 în testul single core și 5478 în testul multi core. E foarte posibil ca testul să fi fost realizat pe un prototip de Galaxy S6 și trebuie remarcat faptul că procesorul e tactat la 1.5 GHz, deci e posibil să fi fost analizate core-urile Cortex A53 de 1.5 GHz. Există și posibilitatea ca toate core-urile să fi rulat la o frecvență scăzută, pentru a evita supraîncălzirea, dacă și acest CPU are parte de așa ceva.

Listarea scorului din GeekBench 3 include și 3 GB RAM, deși alte scăpări au indicat sosirea lui Galaxy S6 cu 4 GB RAM. De remarcat și faptul că scorul de 5478 puncte este foarte ridicat, poate cel mai ridicat văzut de mine vreodată în testul multi core. Ca să vă faceți o idee, procesorul Apple A8X de pe iPad Air 2 atinge doar 4533 puncte în acest test multi core.

⚡ Orange România au de dat 5 televizoare smart Samsung și 5 telefoane Huawei P20 ca premiu, celor care doresc televiziune prin cablu gratuit (oarecum). Oferta se numește Orange Love, iar detalii găsiți aici.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×