Apple publică rezultatele financiare pentru trimestrul 4; peste 39 milioane de iPhone-uri vândute

669 ori
<b>Apple publică rezultatele financiare pentru trimestrul 4; peste 39 milioane de iPhone-uri vândute</b>După ce în weekendul de la debutul noilor terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple înregistra aproximativ 10 milioane de unități vândute, iată că astăzi aflăm și cifrele ce scot la iveală veniturile înregistrate de către compania din...

După ce în weekendul de la debutul noilor terminale iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Apple înregistra aproximativ 10 milioane de unități vândute, iată că astăzi aflăm și cifrele ce scot la iveală veniturile înregistrate de către compania din Cupertino în trimestrul cu numărul 4 din anul în curs.

Astfel, Apple dezvăluie faptul că în acest trimestru s-au înregistrat venituri de 42.1 miliarde de dolari, o creștere cu 4.5 miliarde de dolari în comparație cu cifrele din același trimestru a anului trecut. Totodată, Apple a obținut un profit net cu 1 miliard mai mare față de anul trecut, mai precis suma de 8.5 miliarde dolari.

Pe lângă detaliile financiare, Apple ne prezintă și câte device-uri s-au vândut în acest trimestru plin de lansări. Aflăm că s-au vândut 39.2 milioane de iPhone-uri, 12.3 milioane de iPad-uri, 5.5 milioane de iMac-uri și 2.6 milioane de iPod-uri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×