Noi imagini hands on cu Doov V1, telefonul cu camera rotativă flip Își fac apariția pe Weibo

Autor:  | Publicat în:  Doov 612 ori
<b>Noi imagini hands on cu Doov V1, telefonul cu camera rotativă flip Își fac apariția pe Weibo</b>Cu câteva zile în urma scriam despre Doov V1, telefon cu un mecanism de cameră inedit, care presupune rabatarea unei secțiuni din carcasa pentru a deplasa senzorul foto. La acea vreme vedeam doar randari ale acestui model din China, iar azi descoperim...

Cu câteva zile în urma scriam despre Doov V1, telefon cu un mecanism de cameră inedit, care presupune rabatarea unei secțiuni din carcasa pentru a deplasa senzorul foto. La acea vreme vedeam doar randari ale acestui model din China, iar azi descoperim și imagini hands on.

Acest terminal are camera principală integrată pe un soi de kickstand, care se rabatează, transformând camera din spate în camera frontală dacă e cazul. După cum vedem în imaginile noi, acest model e destul de gros, deși în prealabil aflasem că măsoară 8.5 mm în grosime. Camera din spate are dimensiuni impresionante și remarcăm și prezența blitzului dual LED tot pe mecanismul rabatabil.

Produs de către Shenzen Doov Technology, acest smartphone are dotări midrange, printre care și camera de 13 megapixeli, ecranul IPS HD de 5 inch sau un procesor quad core de 1.5 GHz. Terminalul nu are încă un preț sau o dată de lansare și este printre puținele modele cu camera rotativă, intrând în același segment cu Oppo N1 și Oppo N3, dar care adopta o altfel de integrare a camerei.

Doov V1

Mă întreb ce e cu acea zonă metalică lăsată goală în spatele telefonului atunci când camera se ridică. Ar putea fi folosită ca senzor de amprente sau doar pentru fixarea magnetică a camerei.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×