Apple a vândut doar 800.000 terminale iPhone în India, pe parcursul trimestrului 2

1.312 ori
<b>Apple a vândut doar 800.000 terminale iPhone în India, pe parcursul trimestrului 2</b>În ultimele câteva luni cei de la Apple au remarcat o scădere a vânzărilor, și în special a modelelor iPhone. Spre exemplu în India, pe parcursul celor 3 luni din trimestrul 2 au fost livrate doar 800.000 iPhone-uri, și asta în situația în care în aceeași

Apple a cunoscut în ultima perioadă o scădere a vânzărilor de produse, și mai ales a celor de smartphone-uri, publicul parcă așteptând lansarea lui iPhone 7 și optând pentru achiziția ulterioară a acestuia. Aflăm astăzi că pe parcursul celor 3 luni din trimestrul cu numărul 3, gigantul din Cupertino a reușit să vândă doar 800.000 de terminale iPhone pe piața din India, cifră ce cu un an în urmă se ridica la 1.2 milioane unități.

În aceeași perioadă din intervalul aprilie - iunie, numărul de terminale Android ce au fost vândute aici s-a ridicat la o cifră uriașă de 29.8 milioane unități. Se ajunge astfel la o creștere de 28% comparativ cu situația din trimestrul 2 al anului trecut, și la o cotă de piață de 97.1%. Motivul pentru care modelele cu Android sunt atât de populare în India, este reprezentat de prețurile foarte accesibile pentru public.

Cât despre Apple, aceștia au încercat să vină pe piața din India cu un program de comercializare al modelelor iPhone de tip refurbished, program care din păcate nu va fi pus în practică. După cum știți, pe data de 6 septembrie este așteptat debutul lui iPhone 7, un model care ar putea contribui serios la vânzările companiei pentru acest sfârșit de an. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×