Apple si Google intr-un pact secret in legatura cu schimbul de angajati

Autor:  | Publicat în:  Google 872 ori
<b>Apple si Google intr-un pact secret in legatura cu schimbul de angajati</b>Un fost angajat Google care a dorit sa ramana anonim a declarat recent ca gigantul motoarelor de cautare si producatorul lui Apple iPhone au o intelegere neoficiala, care presupune ca nici una dintre aceste companii sa nu preia angajatii celeilalte....

Un fost angajat Google care a dorit sa ramana anonim a declarat recent ca gigantul motoarelor de cautare si producatorul lui Apple iPhone au o intelegere neoficiala, care presupune ca nici una dintre aceste companii sa nu preia angajatii celeilalte. Aceasta intelegere este anti-competitiva si cumva puerila.

Confirmat de alti fosti angajati pentru site-ul TechCrunch , pactul nu a fost pus pe hartie inca, fiind mai degraba o intelegere tacita. Totul ar fi pornit de la faptul ca bossul Google, Eric Schmidt avea si o functie importanta in consiliul de directori Apple, post la care a renuntat in urma presiunilor din partea celor doua companii.

Daca pactul mentionat anterior exista, Google si Applear putea avea de suferit, in special daca sunt luate in vizor de investigatia Departamentului de Justitie din SUA, care vaneaza comportamente anti competitive ale firmelor de top. Trebuie totusi mentionat ca fostilor angajati Apple sau Google nu le este interzis sa aplice la joburi in cadrul celeilalte companii, astfel ca drepturile lor nu sunt ingradite.

Deocamdata Google si Apple refuza sa comenteze pe marginea acestui zvon, dar suntem siguri ca vom mai afla detalii despre el destul de curand.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×