HTC Desire primeste update-ul la Android 2.2

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.472 ori
<b>HTC Desire primeste update-ul la Android 2.2</b>In vreme ce Desire are deja 2 urmasi demni de luat in seama, modelele Desire Z si Desire HD, smartphone-ul va mai continua sa fie printre preferatele noastre, mai ales acum ca beneficiaza si de un update de software. HTC Desire a primit recent un upgrade...

In vreme ce Desire are deja 2 urmasi demni de luat in seama, modelele Desire Z si Desire HD, smartphone-ul va mai continua sa fie printre preferatele noastre, mai ales acum ca beneficiaza si de un update de software. HTC Desire a primit recent un upgrade la Android 2.2 Froyo, care s-a aplicat pentru inceput utilizatorilor T-Mobile din Marea Britanie.

Va reamintim ca in cazul update-ului la Android 2.1 procesul nu a avut loc simultan in toata Europa, OS-ul debutand lent si treptat, luand pe rand operatorii de pe Batranul Continent. Vodafone a lansat deja Froyo pentru acest handset, in vreme ce O2 UK anuntase ca il va oferi de asemenea, dar probleme tehnice au dus la retragerea lui Froyo la putin timp dupa punerea sa la dispozitia utilizatorilor.

Retineti ca trebuie sa primiti o notificare OTA (over the air) daca update-ul este disponibil. In cazul in care sunteti utilizatori de HTC Desire si ati instalat Android 2.2 nu ezitati sa ne anuntati in sectiunea "Comentarii". Nu uitati sa faceti si backup!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×