Nokia si Warner au un conflict pe tema downloadurilor ilegale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.210 ori
<b>Nokia si Warner au un conflict pe tema downloadurilor ilegale</b>Warner Music este gata sa isi retraga continuturile de pe serviciul oferit de Nokia, din cauza ingrijorarii reprezentantilor companiei in legatura cu downloadurile ilegale. Site-ul Nokia Music Store a fost lansat cu doar 2 zile in urma si deja se...

Warner Music este gata sa isi retraga continuturile de pe serviciul oferit de Nokia, din cauza ingrijorarii reprezentantilor companiei in legatura cu downloadurile ilegale.

Site-ul Nokia Music Store a fost lansat cu doar 2 zile in urma si deja se confrunta cu un conflict declansat de gigantul Warner. Compania si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu toate continuturile pe care le vehiculeaza utilizatorii serviciului Nokia Mosh, un alt site care permite clientilor sai sa imparta fisiere. Rivalii principali ai celor de la Warner, Universal, Sony BMG si EMI au permis ca muzica lor sa fie disponibila pe site-ul Nokia.

Scandalul a aparut in ciuda atitudinii relaxate a companiei care colaborase initial cu gigantul finlandez, si totul din cauza temerilor legate de nerespectarea drepturilor digitale. La urma urmei, Warner a fost un pionier al muzicii "neprotejate" vandute prin iTunes, permitand copierea melodiilor si pe alte platforme. De asemenea, aceasta a fost prima companie care a incheiat o intelegere cu YouTube, care a primit dreptul de a distribui clipuri video muzicale si interviuri. Nokia tocmai a primit o lovitura prin retragerea continuturilor mentionate anterior, in conditiile in care incearca sa patrunda pe piata prin intermediul serviciului Ovi, rival cu iTunes.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×