Nokia si Warner au un conflict pe tema downloadurilor ilegale

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.232 ori
<b>Nokia si Warner au un conflict pe tema downloadurilor ilegale</b>Warner Music este gata sa isi retraga continuturile de pe serviciul oferit de Nokia, din cauza ingrijorarii reprezentantilor companiei in legatura cu downloadurile ilegale. Site-ul Nokia Music Store a fost lansat cu doar 2 zile in urma si deja se...

Warner Music este gata sa isi retraga continuturile de pe serviciul oferit de Nokia, din cauza ingrijorarii reprezentantilor companiei in legatura cu downloadurile ilegale.

Site-ul Nokia Music Store a fost lansat cu doar 2 zile in urma si deja se confrunta cu un conflict declansat de gigantul Warner. Compania si-a exprimat ingrijorarea in legatura cu toate continuturile pe care le vehiculeaza utilizatorii serviciului Nokia Mosh, un alt site care permite clientilor sai sa imparta fisiere. Rivalii principali ai celor de la Warner, Universal, Sony BMG si EMI au permis ca muzica lor sa fie disponibila pe site-ul Nokia.

Scandalul a aparut in ciuda atitudinii relaxate a companiei care colaborase initial cu gigantul finlandez, si totul din cauza temerilor legate de nerespectarea drepturilor digitale. La urma urmei, Warner a fost un pionier al muzicii "neprotejate" vandute prin iTunes, permitand copierea melodiilor si pe alte platforme. De asemenea, aceasta a fost prima companie care a incheiat o intelegere cu YouTube, care a primit dreptul de a distribui clipuri video muzicale si interviuri. Nokia tocmai a primit o lovitura prin retragerea continuturilor mentionate anterior, in conditiile in care incearca sa patrunda pe piata prin intermediul serviciului Ovi, rival cu iTunes.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×